min blogg om företagande och företagsservice

Plastkort som visitkort


skrivet den 25 jul av Stefan, klockan:13:35
Jag satt och kika härom dagen på plastkort. Jag börjar bli trött på mina standardmässiga visitkort och tänkte att det ju faktiskt vore rätt coolt med platskort istället. Har inte riktigt bestämt mig för typen ännu, men det lutar nog faktiskt åt någon slags kreditkortsreplica - utan att stampa på några andras varumärken då så klart.

Det är faktiskt inte alls dyrt att trycka yupp ett gäng plastkort. I mitt fall blir det väl till att skapa mer visitkort än jag kommer att ge bort men min ekonomi skulle inte dö av 500 tryckta plastkort.

Det finns en hel del lull-lull man kan välja att ta med i sin design. Eftersom jag vill ha ett plastkort som liknar ett kreditkort behöver jag ju givetvis en magnetremsa. Detta är ett extra tillägg och kostar lite extra på varje kort, men det ingår då programmering av den information som ingår på kortet. Troligtvis kollar inte någon någonsin informationen i en kortläsare, men om någon gör det vore det ju tufft med lite skojig info. Alternativt kan man ju också ha en streckkod med information.

Givetvis behöver man ha information på plastkortet instansat. Kostar lite extra men det är ju ett måste med präglade bokstäver och siffror. Ett signaturfält för den personliga touchen vill jag också ha. Jag hade tänkt mig en frostad yta på korten för att få fram något riktigt stiligt. Det frostade går också att kombinera med UV-effekter.

Vi får se hur det blir, men i mitt huvud ser det riktigt vasst ut! ;)

Just nu värderat 3.1 av 70 människor

  • Currently 3,085715/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt